• ALLIER GRUPPEN

Allier Gruppen

Tid å lese
mindre enn
1 minutt

Allier Gruppen

Kategori

Allier Gruppen

Om Allier Gruppen

Allier Gruppen er et 107 år gammelt konsern bestående av de 12 selskapene Allier AS, Teknikon, Unik VVS, Bad.no, Anders O. Grevstad, Sotra Rør, Kaliber, Tevas, Rørhab Bergen, AOG Bygg og Monsen Elektro. Allier Gruppen har i dag rundt 300 ansatte. Konsernet opererer i all hovedsak i Bygg og anleggsmarkedet på Vestlandet.

Vi har et veldig aktivt bedriftsidrettslag, Allier Gruppen BIL, som hver tirsdag arrangerer tur til Ulriken i regi av turgruppen, Opptur.

Bedriftsidrettslaget ble etablert i 2015 og tilbyr i dag et bredt utvalg av aktiviteter som fotball, golf, jegergruppe og Bergen City Marathon for å nevne noe.  

7 av selskapene i Allier Gruppen har nylig flyttet inn i nytt bygg på Midtun, Allierbygget. Bygget stod ferdig desember 2017 og vi har selv stått for de tekniske fagene. I kjelleren har vi et splitter nytt treningsrom, som alle ansatte (uavhengig av om de jobber på bygget eller har sin arbeidsplass andre steder) fritt kan benytte (se vedlagte bilder). I tillegg er vi hvert år med på Bergens sprekeste bedrift. Her har vi litt intern konkurranse mellom selskapene og vinnerne premieres. I fjor var premien en flott treningsbag.